NEUROFISIODOL EMULGEL

Ολοκληρώνει κάθε σύγχρονη θεραπευτική προσέγγιση στην αντιμετώπιση της συμπτωματολογίας του Νευροπαθητικού πόνου !!

Τοπικό Αντιφλεγμονώδες με αναλγητική δράση στα συμπτώματα Μυρμήγκιασμα, Κάψιμο, Μούδιασμα, Μυική Ατροφία.

Συνισταμένη δράση ειδικά επιλεγμένων ουσιών που εξασφαλίζουν ταχεία και παρατεταμένη βελτίωση από τα συμπτώματα του Νευροπαθητικού πόνου. (Ozoile / Sec Extracts Complex)

OZOILE: Βιολογικός επαγωγέας διαδραστικών Οζονιδίων με στόχο την άμεση διαθεσιμότητα μοριακού Οξυγόνου από τα αντίστοιχα Βιουπεροξείδια, στα οποία και μετατρέπεται ενδοκυτταροπλασματικά.

OZOILE  Aμεση διαθεσιμότητα μοριακού Οξυγόνου ενδοκυτταρικά.

CAPSAICIN Αναστολή υπεραισθησίας/ υπεραλγησίας των τελικών Νευρικών απολήξεων.

HARPAGO – PHYTUM PROCUBENS Αντιφλεγμονώδης/ Αναλγητική δράση/ Βελτίωση της λειτουργικότητας των Μυών.

ARGININE VALINE,LEUCINE ISOLEUCIN Αντιτίθενται στη Μυική ατροφία δια μέσου βελτίωσης του Μυικού τόνου.

PANTHENOL  Αντιφλεγμονώδης δράση & αποκατάσταση του Μυελινικού περιβλήματος.

GLUTAMINE   Αναστολή μεταβίβασης των Αλγεινών ερεθισμάτων

RIBES NIGRUM  Αγγειοπροστατευτική & Αντιφλεγμονώδης δράση.

α-LIPOIC ACID (R+) Αντιοξειδωτική δράση έναντι των ελευθέρων ριζών

ACOTINUM-P  Αναλγητική δράση.

Περισσότερο από Φάρμακο, δίχως Φάρμακο!

Σύνθεση: Ozoile ( Σταθεροποιημένα Οζονίδια με Βιταμίνη Ε υπό μορφή Οξεικού άλατος), Τιτλοποιημένα ξηρά εκχυλίσματα: Καρπού Capsicum Annum, Ριζώματος Harpagophytum Procumbens, ʼνθους Arnica Montana( Acotinum P), Φυλλώματος Ribes Nigrum, Αργινίνη, Βαλίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Γλουταμίνη, α-Λιποικό οξύ(Θειοκτικό οξύ), Πανθενόλη.

Ενδείξεις: Τοπική χρήση έναντι Νευροπαθειών καθώς και σε περιφερικές Νευραλγίες διάφορης αιτιολογίας. Εμφανίζει Αναλγητική, Αντικνησμώδη και Αντιαιμωδική δράση. Αντιτίθεται στη Μυική ατροφία προάγοντας έτσι την αποκατάσταση της Μυικής λειτουργίας.

Δοσολογία & τρόπος χρήσης: Τοπική χρήση. Τοποθετήστε επαρκή ποσότητα του προιόντος επί της πάσχουσας επιφάνειας. Ακολουθεί ένα ελαφρύ μασάζ μέχρι πλήρους απορρόφησης των συστατικών του σκευάσματος. Το προιόν δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε δερματικές επιφάνειες με πληγές. Η ημερήσια συχνότητα των εφαρμογών καθώς και χρονική διάρκεια που μπορεί να διαρκέσουν αυτές, καθορίζεται από τον θεράποντα Ιατρό. Συνιστάται η χρήση του προιόντος δύο φορές ημερησίως . Εφαρμόστε σε υγειές δέρμα χωρίς πληγές, αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια η άλλους βλεννογόνους.

Προειδοποιήσεις: Απαγορεύεται η κατάποση του προιόντος. Το προιόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μη χρησιμοποιείτε το προιόν πέραν της ημερομηνίας λήξης του. Να μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση κατεστραμμένης συσκευασίας. Αποφεύγετε τη χρήση του σε περιπτώσεις διαπιστωμένης υπερευαισθησίας στην Καψαικίνη. Καθαρίστε σχολαστικά τα χέρια σας με άφθονο νερό και σαπούνι μετά από κάθε χρήση. Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι σήμερα περιπτώσεις ευαισθητοποίησης καθώς και παρενέργειες οφειλόμενες στα συστατικά του σκευάσματος. Σε περίπτωση που ενδεχομένως εμφανιστούν τέτοιου είδους αντιδράσεις, συνιστάται η διακοπή της εφαρμογής και η συμβουλή του θεράποντος Ιατρού. Πλένετε καλά τα χέρια σας πριν από κάθε εφαρμογή. Συνιστάται να κλείνετε καλά τον περιέκτη ( σωληνάριο) μετά από κάθε χρήση. Το προιόν πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό χώρο, μακριά από πηγές θερμότητας και ηλιακού φωτός. Η ημερομηνία λήξης του, αναφέρεται σε προιόν ακέραιο, χωρίς φθορές και ορθώς διατηρημένο. Μετά το άνοιγμα της συσκευασίας, συνιστάται η χρήση του προιόντος έως και 6 μήνες.

Συσκευασία: Σωληνάριο των 100 ml.

Δείτε το pdf εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατευθυνθείτε στην ειδική ιστοσελίδα
www.neurofisiodol.gr.